Szülői vélemények

Elégedettségi kérdőívet visszaküldők leveleiből:

Eszterházy táborok Egerben 2017

"A tábor minden részletével elégedettek voltunk. Balázs is örömmel beszélt minden ott eltöltött napról, ami esetében sokkal ritkább mint gondolná. Nagyon köszönjük áldozatos munkájukat, hogy a gyermekek ilyen minőségű tábornak lehettek a részesei."

 

Eszterházy táborok Egerben 2016

"Profi szervezés,kedves pedagógusok. A gyermek szívesen ment és menne jövőre is. Nagyon jól érezte magát, sok újdonságot tanult, tapasztalt."

"Kedvesek, aranyosak voltak a táborvezetők."

"Szakképzett pedagógusok vigyáztak a gyerekekre, tartalmas volt minden tábor programja"

"Kedves, korrekt táborvezetőkkel találkoztam"

"Gyermekem egyáltalán nem akart táborba menni, így kicsit tartottam a dologtól Már az első délután pozitív élményekkel tért haza, ennek nagyon örültem. Biztonságban tudhattam a gyermekemet egy hétig, nyugodtan dolgozhattam azzal a tudattal, hogy ő viszont jó kezekben van és jól érzi magát."

"Jó kezekben láttam a gyermekemet elsősorban emberileg, de szakmailag is."

"jól szervezett tábor"

"Klassz alkotások születtek a rajzfilmes táborban"

"Gyermekem minden nap sok élménnyel tért haza, azt mondta, jól érezte magát."

"nyugodt voltam, mert mindig pontos tájékoztatást kaptam, rendkívül tartalmasak voltak a programok"

"Mindennel elégedett voltam!"

"Jól szervezett, érdekes es változatos pprogramok voltak."

"Változatosnak tartottam a programokat."

"A táborvezetőkben értékes embereket ismertem meg, akik megfelelő módon foglalkoztak gyermekemmel."

"Jó szervezettség, időben értesültem mindenről"

"Érdekes programok, kedves táboroztatók."

"minden nap új izgalmas élményekben volt része"

"Értékelem, hogy emlékeztető üzeneteket kaptunk a tábor kezdete előtt, pontos információkkal a szükséges teendőkről. Tetszett, hogy szülői engedély nélkül nem engedték el a gyerekeket."

"Jól élménnyel tért haza minden nap és biztonságban tudhattam"

"Ha a táborvezető miatt a gyermeknek nincs kedve táborba menni, akkor gyakorlatilag mindegy is, hogy amúgy milyen jó a program :("

"Ez volt az első táborozó évünk, nekem minden rendben volt."

"mindig jó hangulatban érkezett (illetve ment ) a táborból"

"Nagyszeru munkát végeztek a gyerekek, a tábort vezetôket imádták, minden nap lelkesen indult a lányom reggel és nem gyôzte nap végén mesélni az élményeit. Nagyon tetszett, hogy pénteken mi, szülôk is összefoglaló értékelést kaptunk és láthattuk, mit is alkottak a gyerekek egész héten."

"az anyanyelvi tanárok miatt érdekesebb volt a gyereknek, sokat mesélt róluk"

"Korrekt tájékoztatás, emailes kapcsolattartás nagyon pozitív. (Utómunka is)"

 

2015-ös nyári táborok:

"Ezúton is szeretnénk megköszönni a nyár legjobb táborát!" (Emese)

"Nagyon köszönjük a lehetőséget, a lányom nagyon jól érezte magát a természettudományi és sport táborban. Profi munka volt. További munkátokhoz sok sikert kívánok." (Ágnes)

"Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy kisfiam részt vehetett két táborukban is. Még a mai napig is mesél, és mesél.Különösen jól érezte magát a parádi bentlakásos táborban. Azóta is tartja a kapcsolatot az ott megismert gyerekekkel. Remélem, hogy a jövőben lesz még lehetősége Önökkel táborozni." (Kornélia)

"A fiam nagyon jól érezte magát a táborban. Minden nap azt mondta "a mai még jobb volt, mint a tegnapi". Köszönjük a lehetőséget, amennyiben jövő évben is szerveznek tábort mindenképpen szeretnénk részt venni." (Judit)

"A fiúk nagyon élvezték a tábort, minden nap tele voltak élménnyel! Nagyon tetszettek nekik a kísérletek, a kiállítás, ahol emberi magzatot is láthattak, a csillagvizsgáló és a térképes tájékozódás." (Katalin)

"Köszönjük a lehetőséget és ha lesz jövőre is, akkor szeretnénk élni a lehetőséggel, mert a fiamnak nagyon tetszett!!!!" (Gyula)

""Anya! Életem legjobb tábora volt!" - Nekem ezt mondta a kisfiam" (Kornélia)

 "A kislányom nagyon jól érezte magát a táborban. Reméljük jövőre is lesz lehetőség hasonlóan színvonalas és érdekes táborozási lehetőségekre." (Ágnes)

"Köszönjük a fiam nevében is azt a sok szép élményt, amivel gazdagodhatott a táborban! Nagyon jól érezte magát - azt mondta, hogy akár holnap vissza menne folytatni." (Julianna) 

"A fiam nagyon jól érezte magát a táborban. Olyan élményekhez jutott, amit én nem biztos, hogy tudnék akár most akár a jövőben biztosítani számára. Gondolkodás nélkül fogunk jövőre is jelentkezni, ha lesz ilyen lehetőség. Köszönöm, hogy vigyáztak rájuk és ilyen szép emléket őrizhet magában!" (Ivett)


< Vissza