Táborozz Velünk 2021-ben is!

többféle tematikájú tábor - tanári felügyelettel - szaktanárok segítségével

Az Eszterházy táborok az Eszterházy Károly Egyetem és Gyakorlóiskola oktatóinak segítségével valósulnak meg. Oktatóink szerteágazó ismeretei, az Egyetem épületeinek adottságai, Eger város és a környező területek felfedezése lehetővé teszik számunkra, hogy úgy alakítsuk a délelőtti és délutáni foglalkozásainkat, hogy minden turnusban különböző programokat lehessen kipróbálni.


Ahogy az elmúlt évben, úgy idén nyáron is várjuk új barátságokra nyitott, kísérletezni vágyó, sportos, kreatív gyerekek jelentkezését az Eszterházy táborokba.
Fontosnak tartjuk, hogy a meghirdetett táboraink a szórakozáson kívül elősegítsék a táborozók fizikai és szellemi képességeinek fejlődését is. Játszva, de szakemberek segítségével sajátíthatnak el új ismereteket.
Szaktanári felügyelet mellett biztosítunk színvonalas és sokrétű programokat a nebulók kikapcsolódásához. Minden turnusban táborvezetők koordinálják a gyerekeket és szülőket egyaránt végig az öt nap során.


Táboraink napközis jellegűek (hétfőtől-péntekig).
Turnusaink többségénél a napokat két nagy részre osztjuk: egyik részben különböző foglalkozásokon vehetnek részt interaktív formában a tábor tematikájához igazodva. A nap másik felében mozgásos, játékos, rajzos, alkotó feladatokkal találkozhatnak kézműves illetve sport foglalkozások keretében.


Bízunk benne, hogy minden gyermek megtalálja kedvenc táborhelyét, ahová szívesen jár vissza évről-évre, nem felejti el az ott szerzett élményeket, a tábor során kötött barátságokat.

 


< Vissza